Már most hatalmas sláger az Eurovízió győztes dala

A magyar iTunes toplistán 3. helyen áll az Eurovízió győztes dala, a svéd Måns Zelmerlöw – Heroes című száma, így megelőzte a Wellhello és a Halott Pénz közös dalát is! A TOP 10-be került még Észtország dala, Elina Born & Stig Rästa - Goodbye to Yesterday, a 17. helyen pedig a belga dal szerepel: Loïc Nottet - Rhythm Inside.

A magyar iTunes TOP 40-es listáján szerepel még Conchita Wurst vadonatúj dala, a Firestorm, amit az Eurovízió döntőjében mutatott be, de az Eurovízió idei főcímdala is ott van a 40. helyen: The Esc Vienna All Stars – Building Bridges (feat. Conchita Wurst, Left Boy, Arabella Kiesbauer, Mirjam Weichselbraun, Alice Tumler, Die Wiener Sängerknaben, The Suparar Kids & The ORF Radio Symphony Orchestra).

Nagy-Britannia meghatározó slágerlistáján, az iTunes-on alapuló THE VODAFONE BIG TOP 40 listán tegnap a 4. helyen nyitott az Eurovízió-győztes Måns Zelmerlöw dala. Ezen kívül a brit iTunes listán 23. helyen áll most a belga Loïc Nottet száma. A brit Electro Velvet a 45. helyen áll, az orosz Polina Gagarina a 46., az ausztrál Guy Sebastian pedig az 52.

Måns Zelmerlöw és a Heroes a világ összesített iTunes slágerlistáján a 10. helyen áll, már most első helyre került Németországban, Ausztriában, Csehországban, Dániában, Spanyolországban, Hollandiában, Finnországban, Írországban, Luxemburgban, Norvégiában, Lengyelországban, természetesen Svédországban, Romániában, Örményországban, Azerbajdzsánban, Észtországban, Litvániában, Lettországban és Máltán is. A világ összesített iTunes slágerlistáján Loïc Nottet a 13., az Il Volo a 21., Guy Sebastian a 22., Polina Gagarina a 25., Elina Born a 27., Nadav Guedj vagyis a Golden Boy pedig a 41.

Az osztrák iTunes listáján jelenleg az első 9 helyen csak eurovíziós dalok állnak: a svéd, a belga, az olasz, az észt, az osztrák, az ausztrál, a norvég, a főcím és az orosz dal.